NYHEDSAKRIV

 

Ganløse Enkelstart

25. april

 

Fuld fart fremad, så har jeg været ude og lufte enkelstats cyklen, denne gang var det til Ganløse tri klubs årlige enkelstart. Jeg kørte 30 km og det var med fuld fart på. Det blev til en hård omgang træning, jeg kørte på 43 min med 350 Watt i snit. Jeg ville gerne have kørt et minut hurtiger! Men det må være næste gang! Næste stævne bliver Blovstrød duathlon....... endnu et duathlon, det er alt for vildt, ingen skulle have troedet at JEG skulle have kørt 4 duathloner i hele mit liv, men nu har jeg kørt det på en måned! Alt for vildt, men det er nu rigtig sjovt!!

 

 

Køge forårs Duathlon

18. april

 

Så har jeg været ude og lufte Mine Zipp hjul endnu en gang! Det blev til mit andet duathlon stævne på bare 8 dage, det er første gang det er sket for mig! Jeg må indrømme at duathlon aldrig bliver et hit hos mig, men det gik nu godt denne gang! På første løbe tur blev der lang hurtigt fra land og derefter gik farten lidt ned og det passede mig rigtig godt! Rene B var stærkeste mand på første tur og løb rigtig hurtigt! jeg kommer til skiftede som nummer 4 efter Rene, PIP og Jens T, lidt efter mig kommer en lille gruppe med Brian G, Morten B og vist nok et par stykker til! Et hurtigt skifte og så ud på cyklen, kan dog ikke rigtig få mine cykelsko på, så jeg bruger lidt ekstra tid på det og lidt efter komme Brian G op til mig og jeg kan ikke sidde med! Der var ikke rigtig kommet gang i mine cykel ben, lidt efter kommer Morten B forbi og ham kan jeg følge med resten af turen! Rene og Rasmus P bliver overhælet på turen rundt!

Så kommer sidste løbetur og der fik jeg givet den alt hvad jeg havde og det var nok til at blive nr. 3 og hurtigste sidste tur af alle, så det var super fedt! :-) Dejligt at være på vej tilbage til topformen;-) 

 

 

Islev Tri Duathlon

18. april

 

I søndags fik jeg kørt årets første stævne og det var ved Islevs Tris duathlon, det var en hård omgang, jeg fik langt hårdt fra land med Jacob PB i front. Min plan var at hænge på Jacob på hele første løbe tur og derefter køre fra ham på cykel, men et er planen, noget andet er virkeligheden! Jacob køret rigtig godt på cykel og kunne følge mig hele vejen, så det blev en til en duel på løbet og her var Jacob stærkest! Så det blev til en anden plads efter Jacob. Alt i alt et godt stævne for mig og vigtigst af alt jeg fik en hård omgang træning!

 

 

 

Opdatering, endelig!

5. april 2010

 

Så er det blevet tid til en opdatering, efter lang tids venten!

Der er sket meget siden sidst, jeg har fundet ud af hvilken nogle fede stævner jeg skal ud og køre i år! det kan du se mere om under stævner. Jeg kommer til at køre en ½ ironman i år, for første gang og det glæder jeg mig til at se om det er noget for mig :-) Den står igen på lidt Xterra og så de danske DM stævner, minus DM duathlon!

 

Jeg har lige haft en rigtig god trænings periode, hvor jeg har været på træningslejer 1 uge, så 14 dage hjemme og 3 uger af sted igen på Playitas, de uger hvor jeg var på træningslejer har jeg fået trænet næsten 30 timer om ugen i snit :-) Dejligt, men hårdt til sidst!

 

Mit første stævne bliver Vulcano Triathlon (1500-40-10) non draft, på Lanzarote, det bliver spændene og se hvor formen er!

 

På udstyrssiden har jeg også opgradere lidt! Jeg får mig to nye børn til samlingen! En super lækker Giant Trinity Advanced SL enkelstarts cykel. udover den skal jeg jo også have en lille MTB og det bliver Anthem X Advanced SL Jeg har også fået lavet mig en aftale med NewBalance løbesko og tøj et år til, glæder mig til at prøve de nye modeller som lige er kommet på markedet!

 

MAN SKAL IKKE GÅ NED PÅ UDSTYRET!! HUSK DET NU.....

 

 

Hawaii Ironman

10. oktober

 

Så er Hawaii ironman godt i gang og jeg sidder her og ser det live. Det bliver spændene og se hvordan det går danskerne! Jeg er spændt på at se hvordan det går rookie Rasmus Henning!

 

Offseason

1. oktober

 

Så blev det ikke til flere stævner i år, da jeg desværre ikke kunne få fri fra mit arbejde :-( Men det gjordre nu ingen forskel, da både mit Xterra og Europa cup stævne blev aflyst!

Så nu står den på afslapning og MTB træning i stor stil, så jeg kan blive en HAJ til MTB :-)

 

Jeg er også gået igang med at kigge på næste sæson og det kommer til at blive meget spændende, jeg kommer til at køre 70.3, Xterra og Giant cuppen. Det glæder jeg mig rigtig meget til!! 

 

Billeder fra DM Hold!

14. september

 

Så er der billeder fra DM Hold uder billeder.

 

1. plads til Blovstrød Tri

7. september

 

Søndag skulle jeg køre Blovstrød tri, efter vi havde fejret vores DM Guld :-) Det var et hyggeligt lille stævne og jeg havde en smule stive lægge efter gårdagens stævne og dans :-) Men det var nu ingen hændring for at give den gas dagen efter! jeg havde godt nok ikke det samme overskud som dagen før, men den fik alt hvad den havde og det var nok til en sejr mere :-) Så alt i alt en rigtig fed weekend.

 

Guld til DM hold

7. september

 

Lørdag var der DM hold i Ganløse og kampen skulle stå i mellem Tri4 og KTK86, det blev en ren gyser hvor der skulle kæmpes med alt hvad der var!

Svømningen gik rigtig godt for vores vedkommende vi fik svømmede i 1.10 fart hele vejen og det passe os alle godt!

På cyklen var der meget blæst, regn og bakker så vi kom aldrig rigtig ind i god rytme og det var svært rigtigt at give den gas!! Jeg havde GULD ben i dag, så det var kedeligt at vi ikke kunne give den bund gas!

da vi gik ud på løbet havde vi 45 sek til vores fordel og vi var klar over det blev en svær opgave da tri4 har nogle drenge som løber rigtig stærkt!! Vi taber lidt tid til dem, men vi kæmper med alt hvad vi har og især Jacob leveret dagens bedste præstation ved at være 3 mand på holdet, sammen med Søren og jeg! Vi vinder med 21!!

 

Pigerne vandt over sidste års mestre OTK, så det var en rigtig god dag for KTK86!!

 

Jeg har fået taget lidt billeder fra stævnet og de kommer senere på ugen! så kik forbi :-)

 

1. plads til Offroad tri

30. august

Så blev det til årets første sejr, det var dejligt. Jeg havde brug for lidt oprejsning efter sidstes uges stævne og det fik jeg :-) Jeg førte fra start til slut og øget hele tiden. Jeg havde det ikke helt godt i starten og min svømning føltes ikke så godt som det plejer,jeg var lidt træt og fik hurtigt syre i mine små søde arme ;-)

På cyklen havde et godt overskud og kørte hårdt på bakkerne. Det var fedt at have kontrol og overskud på min XTC Advance og måtte kun hoppe af en gang da der var lidt trafik på runten.

Løbet gik fint og jeg havde en god rytme og jeg løbe et godt jævnt tempo med lidt overskud. Der bliver nok mindre overskud i næste weekend, hvor den står på DM hold sprint :-)

Det var et rigtig godt stævne de havde fået lavet i HareTRI! alt kørte som smurt.

Jeg ligger lidt billeder op senere :-) så kik forbi i morgen! 

 

Stævne kalender!

27. august

så er min stævne kalender opdateret med sidste del af sæsonen, der er kommet lidt flere stævner på :-)

 

Billeder fra Xterra Østrig

26. august

der er flere gode :-) se under billeder.

 

Se movistaren Ole V :-)

25. august

Så er der en lille video fra Xterra stævnet i Østrig.

Du kan se vidoen her:

 http://www.youtube.com/watch?v=G9_odSvbC4s

 

EM Xterra Østrig

23. august

 

Så fik jeg kørt mit andet Xterra stævne og det var ikke en sjov oplevelse for mig, da jeg havde en lorte dag hvor der bare ikke var noget der kørte! Svømningen gik nu fint nok selvom jeg måtte stoppe op to gange og sætte mine svømmebriller på! :-( op af vandet som nr. 2 og derefter op på MTB'en for at give den gas, men der var bare ikke rigtig noget at skyde med og der kom hurtigt 4 mand op og forbi mig. Det gik rigtig galt da jeg så skulle til at køre ned! Her bliver jeg alt for bange og smider ikke hæmningerne som jeg plejer! Mister alt for meget tid og er 9 min efter da vi næsten har kørt en opgang, så herfra er det bare om at gennemføre!! jeg kommer i gennem som nr. 45 meget langt efter og meget skuffet! havde håbede på top 20! Jeg må bare hjem og træne nedkørlser helt vildt!!! så jeg bare kan være lidt med!

 

En god atlet lærer af de negative oplevelser og bruger dem til videre succes, så nu kan jeg kun se frem til næste stævne, nemlig DM hold sprint. Glæder mig til at give den gas med drengene fra klubben :-) vi skal lige have det sidste DM i hus :-)

 

Xterra Tyskland billeder

18. august

Se flere billeder her >>>

 

Med livet som indsats Xterra Tyskland

15. august

 

Saa kom dagen hvor jeg skulle köre Xterra Tyskland! Jeg kan helt sikker sige at det har vaeret det häreste race jeg nogensinden har kört til dato!! Det er sku nolge härde drenge eller retter MAEND jeg körte mod i dag!

 

Svömningen gik meget fint, det var 2 omgange af 750m. Jeg kommer godt fra start og er först oppe efter en omgang, derefter gär jeg lidt ned i tempo, da jeg ved hvad der venter og der kommer en forbi mig og vi kommer op af vandet sammen og er et godt stykke foran de naeste!

Jeg for lavet et hurtigt skifte til cyklen og kommer godt afsted, jeg har ikke de bedste ben og kaemper mig af sted. De förste 20 min gär det bare op ad! og her kommer der 5 mand forbi! Derefter kommer der lidt nedkörlser hvor der kommer endnu en forbi, för det gär rigtig op igen og sädan forsaetter det og ned körlserne bliver mere og mere tekniske! Det er helt sikkert her jeg mangler noget endnu!! Sä der skal hjem og traenes MTB til vinter!!

Löbet er bare mega härdt og löber ikke alt for hurtigt men der kommer ingen forbi og jeg ender med en udemaerkede 12. plads i mit förste rigtige xterra!! Frank et eller andet fra Frankrig vinder i suvraen stil!!! Han er bare for sej!

 

Jeg har aldrig haft sä ömme ben som jeg har nu!! fedt men härdt.

 

I naeste uge gaelder det Xterra Östrig og her häber jeg pä at göre det lidt bedre :-)

Kik ind i löbet af ugen sä er der billeder fra racet!!

 

 

Xterra Tyskland på lørdag

12. august

 

Så er tiden kommet hvor jeg skal  til stævne igen, denne gang bliver det Xterra som jeg skal køre 1500m svøm  - 36 km MTB - 9 km offroad løb. Jeg glæder mig rigtig meget til dette stævne da jeg syntes det er rigtig sjovt at køre på MTB! Jeg har fået slappede lidt af efter de sidste to Europa cups jeg har kørt og er klar til at give den gas. Hvis jeg køre top 10 er det rigtig godt, så det bliver spændene og se hvad de andre kan, der er nogle stykker som har kørt worldcup før, så der skal nok blive svømmet stærkt, det er godt :-)

Jeg vil skrive efter stævnet, lørdag eller søndag på et tidspunkt og jeg er sikker på der også kommer mange flotte billeder fra kærsten :-) ses søndag, det tror jeg nok vi gør ;-)

 

Billeder

 

Husk lige at tjekke billederne ud fra Etu cuppen i Egidir, der er ikke nogle fra mit race, da mit kamera løb tør for strøm.

 

Europa Cup Egidir

3. august

 

Endnu en weekend med et europa cup, denne gang var det Tyrkiet der lagde land til. Det var et meget bedre stævne end sidste uges race.

Jeg havde mit livs bedste svømning, det fede var at der var hele 800m ud til første bøje, så der var ikke meget slåskamp og det var færskvand, så de dårliger svømmer havde det svært! Men det fede sluttede også her, da jeg klokkede mit skift totalt og kom til at sidde på mellem hånd sammen med en stærkt cyklende Martin Jensen og vi kunne ikke køre første gruppe op :-( Jeg havde et ok løb, men det var en varm omgang og mit løbe niveau er ikke helt på toppen endnu, så det blev til en 18 plads igen. Hvis og hvis min røv var spis og jeg havde været med første gruppe havde det blevet til en 9 plads og det ville jo have været rigtig fedt!!!

 

Man skal huske at opleve noget når man er i Tyrkiet og det skal jeg lige love for vi gjorde! På vej derned var vores fly fra KBH til Istanbul forsinkede og vi måtte løbe fra udenrids til indenris i fuld 4 spring for at nå det efterfølgende fly, som til vores held var forsinket. Så vi nået flyet videre til Antalya!

 

Aftenen før var der pasta party som altid, udemærkede Kebab ;-) de laver ikke meget andet end Kebab til morgen, middag og aften! Verdenspressen var mødt talstærkt op til denne store begivenhed og jeg fik æren af at blive interview af ATV (landsdækkende TV) så nu er jeg da vidst berømt i Tyrkiet ;-) lidt sjovt....

 

Hjemturen var i en klasse for sig selv! Her skulle vi tidligt afsted -  meget tidligt afsted, nemlig kl. 5.30 og der var morgenvækning kl. 4.50.... ikke fedt :-( når men afsted kom vi i en lille bus med vores cykelkufferter bagerest i bussen. Det gik bare rigtig godt lige ind til der lød et MEGA BANG og vi var punkteret :-( ikke lige tidspunktet.... Når men hvad gør man så, man skifter da bare hjul med en busse mand som ikke forstår et klap engelsk og Rasmus Pærtus, ja vi er vel ikke håndværker for sjov. Vi skulle jo have ventetiden til at gå, før den nye bus kom, se det kalder jeg en på opleveren.

 

Alt i alt en fed tur :-) Europa Cup Varna

29. juli

 

Så er det blevet tid til en lille opdatering, denne gang har jeg været i Bulgarien og køre et Europa cup race 1500m svøm - 40km cykling - 10km løb. Det var noget af en oplevelse at være til dette stævne!! Det hele startede med maden, jeg tror ikke de ved hvad triatleter er lavet af.... vi fik salatblade og varm suppe til frokost med en ikke så delikat pølse i :-( så mad var der ikke nok af!

Selve stævnet skulle have startet kl. 11 men det havde regnet mega meget om natten, så de måtte udskyde starten en time som så blev til to og så gik der 3 timer før vi kom i gang. Så der var ikke andet at gøre end at sidde på en cafe og vente og vente og vente.

 

Endelig kom startskudet og racet var igang! Jeg havde en hård start og fik lidt mange tæsk ud til første og anden bøje, men derefter gik det rigtig godt, jeg ender med 30 sek. til første gruppe, så bedre end DM, hvilket var fedt. Cyklingen var mega hård fra starten af, da jeg jo lige havde lidt tid jeg skulle hente. Det fik jeg gjort sammen med nogle dudes fra Schweiz i løbet af 12 km, så det var rigtig godt. Oplevede desværre ikke på noget tidspunkt det helt store overskud på cyklingen.

Løbet var sku en rigtig varm og hård omgang, i starten har jeg stadigvæk et problem med at følge med de andre. Efter 2,5 km løber jeg lige op med dem som ligger omkring top 10, så på en dag hvor det hele spiller skal jeg nok blive lidt bedre placeret!

 

Det blev til en tilfredsstillende 18 plads, som godt kan gøres lidt bedre, så ser frem til Europa cuppen i Egidir denne weekend!

 

Jeg var der nede sammen 3 andre danskere som er Rasmus Pætrus, han kørte rigtig godt og blev nr. 9, Jens Toft nr. 13 og Jacob PB som bliver nr. 27.

 

Billeder - DM Kort Triathlon

28. juni

Se de fede billeder som min dejlige kæreste under billeder

 

DM Kort Triathlon

28. juni

 

Så blev det tid til årets andet DM stævne, nemlig DM kort. Det startede rigtig godt, jeg var første mand rundt om første bøje på svømningen , så det var rigtig fedt, med derefter kom vi ud på et modstrøms stykke, hvor de hurtigere svømmere fik rykket godt fra, men det blev til en ok svømning for mig, kom op af vandet som den første efter hurtig svømmerne.Jeg havde Søren B lige lidt efter og Jens PB lidt længere nede, så ude på cyklingen valgte Søren og jeg at vente på ham, så vi kunne hjælpe hinanden på cyklingen. Der blev arbejdet rigtig godt sammen i gruppen, så vi tabte ikke rigtig tid til Rasmus P, Jens T og Rasmus H. Lavede et hurtigt skift og kom ok afsted, havde ikke de hurtigste ben i starten, men det var der vidst en vis hr. Binderup som havde, der var sku' ild i røven på ham, fedt at se ham tilbage på toppen og blive nr. 2!! Jens PB leverede også en god præstation, han blev nr. 4. Jeg fik bedre og bedre ben på løbet og fik afsluttet rigtig godt og blev nr. 7. Dejligt, at det går den vej med formen, selvom der mangler lidt  endnu.....

 

Det næste stævne jeg skal køre bliver EC Varna, Bulgarien, om tre uger, det glæder jeg mig rigtig meget til!! Det bliver spændende at se, om jeg kan komme lidt tættere på fronten i svømning, for så ser det ikke så slemt ud :-) På genskriv

 

DM Sprint

12. juni

 

Det var mit første Tri-stævne i år, og det var fedt at være med igen, efter at jeg ikke havde været helt på toppen sidste år! Ja, hvordan gik det så. Det gik faktisk ganske udmærket. Jeg er ikke i lige så god form, som jeg har været før, men det var langt bedre end forventet. Svømningen gik godt, jeg svømmede mindre end 30 sek langsommere end de hurtigste, så her er der ikke lang vej til toppen. Cyklingen havde jeg frygtet, men det gik meget fint, jeg holdt en god fart hele vejen :-)

Sidst men ikke mindst kom løbet...... Det var en lang tur,jeg havde det ikke godt på den første omgang, havde en følelse af, at jeg gik hele vejen. På sidste omgang kommer jeg ud lige efter Toft, Michael K og Petræus. Dem følger jeg  på deres første omgang, så derfor havde jeg en meget bedre anden omgang.

Alt i alt en fed oplevelse.

Glæder mig rigtig meget til DM kort :-)

 

NYHEDER

25. april 2009

 

Her vil du kunne læse de senest nyheder fra mig og mine venner

 

Ny hjemmeside.....

25. april 2009

 

Så er min nye hjemmmeside oppe og køre igen, efter lang tids stilhed. Jeg vil igen fortælle lidt om hvad jeg går og laver med min sport... så hæg på og kik forbi tit, der vil ske noget hver uge :-)

 

 

 

 

 

 

 

Næste Stævne

 

Her vil du kunne se hvad mit næste stævne er.

læs mere »

.